tisdag 25 oktober 2011

Inflyttningstävlingen...

...blev ju nästan lite väl lam. Nu har vi bott i nästan tre veckor i vårt fina hus (okej, det är dåligt med bilder och uppdateringar, men tiden räcker inte riktigt till) och igår är första dagen som det stått annat än hantverkarbilar vid vår mest seriösa konkurrent (byggt av Myresjöhus). Vi vann med hästlängder... Har dessutom förstått mer och mer att vi ska vara nöjda med det mesta, så nu kanske man helt enkelt får lov att börja rekommendera Götenehus. Inget som egentligen trasslat riktigt mycket. T o m när vi råkade betala in för mycket här på slutet så fick vi snabbt tillbaka våra pengar. Hantverket är MYCKET bra gjort, och i förra veckan byttes de glas på altanen ut som var trasiga.. Det enda som ännu återstår är att få till ordentligt med varmvatten, i köket är det knappt fingervarmt. Nibe kommer och justerar inställningar i nästa vecka, hoppas att det löser problemen.
Har faktiskt haft en del intressenter på villavagnen också, skulle bli glad om den blev såld så vi fick tomten "ren och fin" för att kunna göra annat. Ikväll måste vi tömma det sista och börja städa ur den, känns verkligen inte lockande...

1 kommentar:

  1. Roligt att följa er blogg. Vi håller på att bygga med Götenehus så det är roligt att läsa att ni har bra erfarenheter ifrån dem!

    SvaraRadera