måndag 20 juni 2011

kackel..

Hm, tror ni att det blev rätt vid första försöket i fredags  hos Konradssons kakel ? Skulle inte tro det :o) Kanske är något i alla fogarna som är där som gör att man blir yr ???Men nu får de skicka en offert på det som jag valde då och så får vi rätta till det sedan.
Under helgen blev lite målat, snart borde jag ju kunna ta en bild på den sidan som är nästan klar, och även den andra där man faktiskt ser att det blir snyggare med mörkt (jodå, så är det... fråga mej och våra snälla grannar Kari och Åsa får ni se ...). Just nu rusar tiden i försemestertempo och inget hinns med riktigt.
Snickarna har andra uppdrag för närvarande, men tror de kommer på onsdag igen. Vädret i söndags ger ju en klar fingervisning om huset är tätt el inte, det regnade en hel del! Elektrikerna jobbar däremot på, vilket är bra. Vi borde snart engagera oss i att välja brytare och kontakter, men vi behöver nog stöd av Johan, KNX-experten. Han är snart klar med sina tv-inspelningar och då har han lite mer tid med oss.... eller så ska han börja gå på premiärer och kändisfester hela tiden ;o) vi får väl se hur det blir......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar