onsdag 28 september 2011

Så där ja!!



Nu har vi äntligen fått sett allt utan täckande papp, vi har haft Kontrollbesiktning! Tillsammans med besiktningsman Ulf har Mårten, jag, snickarn, Götenehus projektledaren, målaren (utrustad med scotchsvamp i handen) KA-Roger samt även specialinbjudna extraögonen Borgar gått vänstervarv i huset och petat på alla små fläckar, prickar, skrap och annat som fastnade i protokollet. En och annan blå tejplapp sitter och markerar de små "fix" som är kvar att åtgärda till nästa fredag. Några lite större, som att elen inte är klar, bergvärmen inte installerad och så fattas delar av glasräcke samt trappräcke.

 Passade efteråt på att måla insidan på bänkskivan som täcker köksön, och samt att ta ett par bilder där det ser tomt ut.



De har börjat montera trappräcket, inte helt klart ännu men det ser bra ut, och det är kul eftersom det var en liten osäkerhetsfaktor. Försökte förhandla bort trappbelysningen, men det var inte aktuellt. Tycker ju det ser så rent och fint ut just nu....



Det som fortfarande ligger kvar är ett tunt täckande lager av damm (iofs var det en del som fastnade på strumporna på folk som sprang runt, nu är det skoförbud på parketten ;o) och ganska smutsiga fönster. Det får vi försöka lösa till fredag nästa vecka.....

Förhoppningsvis är bergborraren på plats, för vi skulle gärna se att bergvärmen går igång. Pannan går visserligen på elpatron och nu är det lite ljummet på golvet, men det blir dyrt i längden.

1 kommentar: